MILYEN TERMÉKEKET KÍNÁLUNK

Az általunk kínált műanyag nyílászárók nemcsak komfortosabbá és barátságosabbá teszik otthonát, hanem az esztétikai megjelenést a kimagasló funkcionalitással összekapcsolva új életteret engednek a hétköznapok beszürkült formavilágának, egy átlagon felüli minőséggel, új lendülettel, s magas műszaki tartalommal megtöltve azt.

ABLAKOK

A keretbe álmodott különleges formák (trapéz, rombusz, háromszög, szegmens-, vagy félkörív) élettel, eleganciával töltik meg az épület homlokzatát, ahonnan a legmerészebb álmok is visszaköszönhetnek műanyag ablak formájában.

Megnézem az ablakokat

AJTÓK

Teremtsen otthona négy falának különleges stílust, amely egy életen át visszavonhatatlanul magán hordozza alkotójának kézjegyét, s azért közbe ne mondjon le a kimagasló minőségről sem.

Teraszajtók
Bejárati ajtók

ÁRNYÉKOLÓK

A változatos formák mellett különféle, rendszerbe integrált Renolit-fólia színesíti kínálatunkat, amelyek egy ún. pregnálási eljárással számtalan univerzális és fautánzó dekorfóliával bevont termék előállítását teszik lehetővé.

Érdekel

KIEGÉSZÍTŐK

A rendelkezésre álló színek palettája speciális festési eljárással igény szerint bővíthető, amelyek – a színben illetve árnyalatban – hozzájuk igazított kiegészítők (kilincsek, fogantyúk, takaróelemek, redőnyök, reluxák, stb.) által tovább emelik a nyílászárók eleganciáját.

Tovább olvasom