SZÁLLÍTÁS

Vestibulum ut efficitur nibh. Integer rhoncus nunc eu massa dignissim molestie. Pellentesque blandit eros vel dolor finibus mattis. Nulla rhoncus hendrerit justo, a aliquam ex blandit quis. Nam odio nisl, scelerisque sed lobortis id, lobortis at ante. Aliquam varius et lacus vel varius. Vivamus efficitur nec massa a faucibus. Nam ut velit tortor. Suspendisse lacinia vehicula nisi, at gravida purus porta et. Cras tristique massa libero.

Érdeklődés

A helyszínre (egyeztetett) leszállított nyílászárók és tartozékok épségéért és mennyiségéért a fuvarozó felel, addig amíg a helyszínen a leszállított termékek mennyiségi és minőségi átvételét nem készítették el. Az átvétel tényét a szállítási okmányok visszatérő és maradó példányán meg kell csinálni. Fontos feladat. Nagy értékű termékekről van szó és a későbbi viták elkerülését a korrekt átadás áttétel segítheti.

A vonatkozó szerződés rögzíti a gyártási határidőt. A megrendelővel a készre jelentéskor a szállítás várható időpontját és mikéntjét egyeztetni szükséges. A szállító eszközt a megrendelő is biztosíthatja ilyen esetben ellenőrizni kell a biztonságos szállítás (kár és balesetmentes) feltételeit. Az esetek többségében a szállító eszközt a Nyílászárószaküzlet biztosítja