Mivel foglalkozunk

Nyílászáró-szaküzlet tulajdonosa három évtizedes műanyag ablakgyártói tapasztalattal rendelkeznek. Ez meghatározza a cég szakmai felkészültségét, minőség iránti elkötelezettségét, a műszaki megvalósíthatóság szem előtt tartását a mai, válság okozta hihetetlen konkurencia harcban, amikor a gyártók a minél alacsonyabb árszintek kialakítása érdekében figyelmen kívül hagyják a profil és vasalat rendszergazdák ajánlásait, előírásait az anyagköltségek  csökkentése érdekében.

A Nyílászáró-szaküzlet partnerei és vevői iránt érzett felelősség jegyében hosszútávon meg kívánja őrizni szakmai megbízhatóságának hírét,még akkor is, ha az rontja pozícióját a piaci árversenyben. A jelenlegi tulajdonosok az 1996-ban alapított céget 2004-ben vásárolták meg, és következetes üzlet- és minőségpolitikájukkal a Nyílászáró-szaküzletet ismert és elismert céggé formálták; az elhúzódó válság  ellenére a céget növekedési pályára helyezték. A cég irányvonalának helyességét a visszatérő magánvevők, a hűséges forgalmazók és a nagy múltú építőipari cégek körének folyamatos bővülése igazolja.

A Nyílászáró-szaküzlet 2006-tól az EN ISO 9001 szabvány alapján minőségirányítási rendszer keretében végzi tevékenységét. A piaci igények változásaihoz folyamatosan illeszkedő termékszerkezettel (5 termékcsalád gyártása) és kiegészítő rendszerekkel minden igényt képes teljesíteni, ami a tervezők, építészek, építtetők, megrendelők fantáziájában testet ölt, illetve a projektek szigorú műszaki követelményeiben, előírásaiban szerepelnek.

Mindezekhez a cég rendelkezik a megfelelő minősítésekkel. A pénzügyi válság következtében nehezebbé vált hitelfelvételi lehetőségek illetve a bankok szigorúbb hitelkihelyezési feltételei miatt nagyon sok építőipari cég működése kritikussá vált. A Nyílászáró-szaküzlet ilyen körülmények között is megőrizte likviditását, sőt a nagy projektek (panel, óvoda, iskola felújítások) kedvezőtlen, hosszú pénzügyi teljesülése ellenére, technológiai korszerűsítéseket és egyéb fejlesztéseket, beruházásokat hajt végre.

A referencia munkák igazolják a Nyílászáró-szaküzlet ismertségét, ablakgyártók körében elért piaci pozícióját.

Tevékenységét az alapító német tulajdonosok precizitása és szemlélete már a kezdetekkor meghatározták, amely az új tulajdonosok elvárásai által is predesztinálta a Nyílászáró-szaküzlet számára járható egyetlen jövőbeni utat.